Over mij

Als therapeut bied ik, vanuit mijn praktijk in Amersfoort, cliënten directe hulp bij uiteenlopende problemen en levensvragen.

Met actuele kennis en kunde, zorg ik voor persoonlijke, deskundige begeleiding. Eventueel in samenwerking met de huisarts, bedrijfsarts of collega-verwijzer.

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit voor Humanistiek te Utrecht (MA, 180 EC). Modules als humanistische psychologie, rouwverwerking en humanistische uitvaartbegeleiding, supervisie, existentiële doordenking van het tweegesprek, wegen van geestelijke begeleiding, ouder worden, narrativiteit, zingeving en levensbeschouwing, existentieel biografisch onderzoek, beroepsgerichte stages en onderzoek met als specialisatie verlies- en rouwbegeleiding, vormen de basis voor mijn beroepsuitoefening.

Aanvullend ben ik geschoold in systemisch werk, familie opstellingen, psychopathologie, psychosociale therapie en fenomenologische psychologie.

Ik ben geregistreerd bij:

Daarnaast beschik ik over een tweedegraads (docent Omgangskunde) en eerstegraads lesbevoegdheid (docent Levensbeschouwing). Deze zet ik onder meer in voor de Post hbo opleiding Verlies- en rouwtherapie en de Post hbo opleiding Psychosociale Therapie van de Sociale Academie Utrecht.