Over Angelieke

Als psychosociaal therapeut heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van verlies- en rouwbegeleiding.

Ik ben eerder afgestudeerd aan de Universiteit voor Humanistiek te Utrecht (MA). Vakken als humanistische uitvaartbegeleiding en rouwverwerking, supervisie, existentiële doordenking van het tweegesprek, wegen van geestelijke begeleiding, ouder worden, narrativiteit, zingeving en levensbeschouwing, existentieel biografisch onderzoek, beroepsgerichte stages en onderzoek met als specialisatie verlies en rouw, vormen de professionele onderlegger voor de uitoefening van mijn werk.

Aanvullend heb ik mij verdiept in systemisch werk, familie opstellingen, psychopathologie en psychosociale therapie. De hoofdopleiding Fenomenologische Psychologie van het Nelles Instituut, is daar onlangs bijgekomen.

Ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Amersfoort en ben geregistreerd bij:

Naast psychosociale therapie en verlies en rouwbegeleiding, verzorg ik bijscholing in het sociaal domein.  Ik beschik hiertoe over een tweedegraads (docent Omgangskunde) en eerstegraads lesbevoegdheid (docent Levensbeschouwing). Deze zet ik onder meer in voor de Post hbo Verlies- en Rouwtherapie en de Post hbo Psychosociale Therapie van de Sociale Academie Utrecht.